Jumaat, 24 Mac 2017

INFINENCE SKINCARE



PREMIUM BEAUTIFUL
AWARD SM / SSM 2017


Waaah...Alhamdulillah, NS berjaya sampai ketahap ni...Anugerah yang NS impikan semakin menjadi kenyataan. Bukan mudah nak menapak kemudian mengaturkan langkah dalam perniagaan ni ye...

Sedikit sebanyak kesabaran tu teruji juga sepanjang NS
menjalankan perniagaan ini. Apapun, perjalanan masih lagi panjang...banyak lagi NS perlu belajar, bak kata orang dulu-dulu...jauh perjalanan luas pengalaman.





Ok kita tutup cerita tentang Award yang NS dapat ni. Slot kali ni, NS nak share dengan uols tentang New Porduct. Produk kecantikan INFINENCE.

Infinence ni Awesome !!!!!!!

1) memang rasa 24 jam Hydration
2) moisturizing berkesan selepas 24 jam dengan hanya sekali penggunaan dah nampak kesannya
3)  yang hari-hari pakai make-up tu memang WAJIB cuba !!!

.

.



Sebab apa?? sebab mascara sure tak melekat bawah mata, walaupun uols guna apa jenis mascara semua ok je. Yess!!!
senang sangat nak tanggal make-up bila uols cuci muka untuk solat. Muka pun tak kering langsung tapi lagi moist sepanjang masa.


.

.

.

Sel kulit mati tanggal tanpa pengelupasan


Jerawat pasir keluar dengan mudah


Jerawat nasi cepat kering


Whitehead sekitar hidung TAK Sempat buat sarang lama-lama

.

.

.


Tu adalah pengalaman NS sejak sebulan penggunaan
Infinence Skincare ni, dasyat penangan Infinence ni...
bukan je jimat, tapi setanding dengan Skincare yang dah memang Top dipasaran. Bukan semua orang mampu beli, tapi dengan Infinence ramai yang mampu 
untuk dapat kulit muka cantik.


.

.

.




 
BERITA BAIK !!!
Pembelian FULL SET Infinence Skincare
Uols akan dapat
FREE SERUM berharga RM189

Pengguna Infinence ni naik syok  
bila dah guna pencuci muka Infinence





pengguna Infinence ni dah dapat jalan penyelesaian untuk kulit mukanya yang dulu kusam dan berminyak bila berpeluh. Kulit muka lebih gebu dan berseri.


 Pengguna Infinence ni happy sangat 
bila blackhead tiada




.

.

.

 Majlis Perlancaran Infinence Skincare

 .

.





 
BERITA BAIK !!!
Pembelian FULL SET Infinence Skincare
Uols akan dapat
FREE SERUM berharga RM189



.

.

.



EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING

BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
018-239 2230 /
017-687 5114



SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646



Daftar segera !!



018.241.4538 (Nurul)