Sabtu, 28 Januari 2017

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Di BANTING



Hanya dengan jualan PB Korset, kami boleh berjimba-jimba macam ni berkumpul ramai-ramai raikan kejayaan berniaga Set Premium Beautiful.

Siapa kata bisnes kami tak dapat sambutan, memang salah. Kalau untuk kesihatan... Sesiapa pun boleh beli Set PB ni.
www.nurulsuadi.blogspot.com


Memang biasa bila selepas bersalin kaum wanita akan mula melalui zon KENAIKAN BERAT BADAN yang boleh dikatakan mendadak. Kadang-kadang sampai satu tahap terdetik dalam hati "boleh ke aku dapatkan berat badan ideal aku semula" betul tak?

Masa ni lah dalam fikiran terlintas nak pergi gym, nak berdiet, dan macam-macam lagi untuk turunkan berat badan. Sebenarnya kita boleh je pergi gym untuk turunkan berat badan kita tapi ACUAN bentuk badan macam baju warna orange tu memang susah...sebab awak sendiri cakap awak kerap bersenam dan pergi gym tapi shape tetap shape yang sama cuma berat badan je yang turun sikit..

Maknanya kat sini kelebihan Premium Beautiful memang terbukti berkesan untuk dapatkan bentuk badan yang cantik, untuk yang rajin berzumba, berlari, panjat gunung, berenang, berjogging dan sebagainya memang lagi awesome lah result dia buat aktiviti sihat tu sambil pakai Premium Beautiful...untuk yang tiada bersenam lagilah kena pakai.. sebab Aisyah sendiri pakai Premium Beautiful masa zaman tak ada masa nak bersenam dan masa zaman tak jaga makan.

www.nurulsuadi.blogspot.com


Berazam nak kurus selepas bersalin?
Alhamdulillah...memang perlu sangat pun...jangan biarkan diri kita tersenarai antara golongan OBESITI yang merupakan antara masalah kesihatan terbesar di negara ni.

Nak kurus ni anda kena la rajin...bukan setakat rajin makan ye...tapi rajinkan diri untuk befikir dalam keadaan yang POSITIF. Kalau asik negetif je, sila la pasrah bila anda sendiri makin tak selesa dengan keadaan fizikal anda.

Pilihan di tangan anda...nak kurus dengan cara yang macam mana..asalkan tak memudaratkan kesihatan. 

Tak nak makan nasi?
Nak berjogging keliling tasik?
Nak gi gym?
Nak berzumba?
Nak telan ubat kurus?
Nak pergi slimming centre?
Nak berenang setiap hari?
Nak sapu krim panas?
Nak pakai corset?
Or nak terus sedut lemak je?
Terpulang...kerana hidup adalah pilihan.








Nak pakai PB ni, kene fitting dulu,
sebab setiap orang ada ukuran tersendiri,
uols ambil pita ukur uols...
cuba fitting sendiri dengan menggunakan "Ukuran CM"
contoh ada pada gambar tu...

Bermula dari ukuran :-
  • Puncak Dada
  • Bawah Dada
  • Pinggang
  • Puncak Punggung





Bila dah ada ukuran sendiri baru la mudah nak Order Online
dari NS nanti. Uols cuma perlu beritahu NS ukuran badan uols dan NS akan check stok PB ikut saiz badan uols.

So, dah siap ukur ke?
Boleh beritahu NS no ukur lilit uols tu ?

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PAKAR ALIH LEMAK ???

KLIK !!!



EJEN SEKITAR KAWASAN
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
018-239 2230 /
017-687 5114


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372

SAKINAH
017-613 8646


Daftar segera !! 

http://nurulpb.wasap.my
 
Facebook
Nurul Suadi