Jumaat, 27 Januari 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL - KORSET PELANGSING MURAH


Terima kasih sebab setia membaca slot seterusnya !

Kalau macam tu jom kita cuci mata 
lihat testimoni-testimoni berjaya dari 
Group Premium Beautiful Expert - Top Leaders Circle
NS jamin uols teruja dengan penampilan terbaru 
"Pengguna PB " kami...
sejak 21 tahun PB Korset ni dalam pasaran.









Nampak kan perubahan-perubahan pada mereka ?
Sebenarnya kan, bila kita pakai PB ni bukan la untuk kuruskan badan kita semata-mata.
Tetapi lebih kepada nak membentukkan semula 
"Body Shape" yang dah lari dari bentuk asal.
Senang cerita uols kena "Allignment" semula la.

Sebab bila kita perempuan ni dah pernah mengandung dan bersalin,
secara automatiknya memang  "Body Shape" kita akan lari dari bentuk asalnya tau.
Memang la, En Hubby awak kata, 
"Eh...tak apa la sayang...Abang tak kisah pun"
Hmmmmmmm.....masalahnya "Iye Ke Tak Kisah tu ???"

Tapi itu bukan topik utamanya, yang NS nak cerita sekarang kita ni sebagai orang perempuan, walaupun kita duduk di rumah sebagai suri rumah sekalipun kita mesti
menjaga penampilan diri kita...buat la apa pun,
bersenam, jaga pemakanan, paling penting bersolek dan berpakaian kemas.











NS teruja bab-bab Fitting "Client"
Rata-rata Customer kami, semua berpuas hati dengan 
PB Korset ni.





Nak pakai PB ni, kene fitting dulu,
sebab setiap orang ada ukuran tersendiri,
uols ambil pita ukur uols...
cuba fitting sendiri dengan menggunakan "Ukuran CM"
contoh ada pada gambar tu...

Bermula dari ukuran :-
  • Puncak Dada
  • Bawah Dada
  • Pinggang
  • Puncak Punggung





Bila dah ada ukuran sendiri baru la mudah nak Order Online
dari NS nanti. Uols cuma perlu beritahu NS ukuran badan uols dan NS akan check stok PB ikut saiz badan uols.

So, dah siap ukur ke?
Boleh beritahu NS no ukur lilit uols tu ?




EJEN SEKITAR KAWASAN

SHAH ALAM - KLANG - BANTING



BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
018-239 2230 /
017-687 5114




SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372

SAKINAH
017-613 8646


Daftar segera !!

018.241.4538 (Nurul)
www.nurulsuadi.blogspot.com
Facebook
Nurul Suadi